Sztárok

Első babafotók Sipos Lilla kisfiáról: igyekszem nem csak anya, de nő is lenni

Sipos Lilla élvezi az anyaságot, mégsem gondolja, hogy csakis habos-babos történeteket kell ilyenkor elmesélni. Nem csak az első babafotókat mutatta meg nekünk, de mesélt a hétköznapjairól is, és őszinte történeteivel biztosan sok kismama tud azonosulni.

Sipos Lilla három hónapja adott életet a kisfiának, és ahogy fogalmazott azóta talán túl sok ideje van gondolkodni, túl sok ideje van a filozofálgatásra. 

“Honnan tudom boldog vagyok-e? Ki mondja meg, és ha azt mondja igen, mégis honnan tudhatja?Abból, amit lát, ahogyan beszélek, ahogyan cselekszem? Mit csinálok rosszul? Mit nem veszek észre? 3 hónapja minden nap másolja a másikat. Mintha a copy paste benyomódott volna és nem tudod a gombot kipattintani a billentyűzeten” – kezdett nekünk mesélni a műsorvezető, aki már a várandóssága alatt is őszintén beismerte, hogy nem minden fenékig tejfel. Sipos Lilla szerinte fontos, hogy tabuk nélkül beszéljünk az anyaságról. 

Első babafotók Sipos Lilla kisfiáról

“Reggel ébredés, pelenkacsere, etetés, altatás vagy kis játék, mosás, teregetés, telefon nyomkodás, pakolás, torna, bevásárló lista készítése és újra pelenkázás, etetés, altatás vagy elkészülés a sétára. És már délután két óra van. Kis séta, ücsörgés a parkban, telefonnyomkodás, bevásárlás. hazaérve pelenkázás, etetés, remélhetőleg alvás, mert a vacsinak valahogy el kell készülnie. Majd várjuk apát, reméljük minél korábban hazaér, hogy játszunk még az esti fürdés, etetés előtt. Na, hát összefoglalva így néznek ki a copypaste napok. Persze azért vannak mozgalmasabb idők is, barátnők látogatása, kis kikapcsolódás a nagyszülők segítségével.”

Első babafotók Sipos Lilla kisfiáról

Ahogy Sipos Lilla mondja, Nimród érkezése óta lassú hullámvasúthoz hasonlít az élete, ami néha egyenesen a magasba tart és ott is marad egy ideig, majd jön egy kis zuhanás és valami kényelmetlen, fészkelődős, helykeresős érzés lesz úrrá rajta. “Állítólag ez normális. De mégis keresem a balanszot, mert ezt a csodálatos, de egyben nehéz időszakot szeretném magammal harmóniában, kiegyensúlyozottan tölteni. És ezt a harmóniát csak én tudom megteremteni számomra és a családom számára. Mert a férjem igényli a nőt, a gyermekem igényli az anyát, én pedig igénylem önmagamat, azt a nőt, aki az anyaság előtt voltam; és bárki bármit mond, nem szabad feladnom.”

Maradj meg önmagad, maradj meg nő, feleség, társ, szexi csaj, gyerek, bolondos, hóbortos lány és egyben légy óvó, féltő, nevelő anya is. Én erre törekszem.
Maradj meg önmagad, maradj meg nő, feleség, társ, szexi csaj, gyerek, bolondos, hóbortos lány és egyben légy óvó, féltő, nevelő anya is. Én erre törekszem. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top