Sztárok

Sárközi Ákos először mesélt a gyerekvállalás nehézségeiről

Ritkán beszél a magánéletéről a Konyhafőnök séfje, az RTL Klub vasárnap esti Portréjában azonban őszintén mesél arról Barabás Évinek, milyen aggályai voltak gyermeke születése előtt.

A “rocker séfként” emlegetett Sárközi Ákos új színt hozott a Konyhafőnökbe. Miközben a konyhában vigyázzban állnak neki, kiderült, hogy otthon kenyérre lehet kenni, de arról még nem beszélt, milyen nehéz volt az út odáig, hogy jó családapa legyen.

“Mielőtt megszületett a kislányom, féltem, hogy vajon hogyan leszek jó apa. Nyolc év telt el, mire az alkaromra tetováltattam, hogy apának lenni jó. Akkorra tudtam felfogni, hogy valójában milyen jó érzés apának lenni” – vallotta be Sárközi Ákos, aki erről ugyanolyan pironkodva mesélt, mint anno a Michelin-csillagjáról.

fotó: RTL Klub/Portré
fotó: RTL Klub/Portré

A séf ugyanakkor arról is mesélt Barabás Évinek, hogy van egy egészen különleges, hétfőről szóló tetoválása is.

“A feleségemnek volt egy hálóinge, amire az volt ráírva, hogy “la lundi matin”. Évekig nem tudtam, hogy mit jelent ez a mondat, de annyira szerette ezt a hálóinget, hogy ezt mindenképpen magamra akartam varratni, mert erről mindig ő jut eszembe. Most már tudom, hogy ez a mondat azt jelenti, hétfő reggel” – meséli Sárközi Ákos, aki immáron 20 éve ismeri feleségét.

Minderről az RTL Klub Portré című műsorában mesél majd bővebben vasárnap este. 

fotó: RTL Klub/Portré
fotó: RTL Klub/Portré

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top