2017. 08. 18. Ilona

Válás után 25 évig élt az exével Oszvald Marika

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Két erős egyéniség nehezen fér meg egymás mellett, ahogy Oszvald Marika fogalmaz: állandóan struccoskodtak Hidvégi Miklóssal. Ennek ellenére a válás után együtt maradtak.
2017. 05. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Mindig mosolyogva mesél az életéről Oszvald Marika, aki nemrég ünnepelte a születésnapját és ennek kapcsán mesélt a BEST magazinnak a szerelméről, a magánéletéről. 

„Nem vagyok nagyon tudatos ember, mindent ösztönből, játékosan csinálok. Szerelmes lettem, férjhez mentem, másfél év múlva elváltunk, de olyan jóban voltunk Miklóssal, hogy a válóper után megkérdezte: most hova menjünk ünnepelni. Miután még mindig szerettük egymást, újból összeköltöztünk, és ezek után 25 évig éltünk olyan se veled, se nélküled kapcsolatban.”

Oszvald Marikáékban a munkaszeretet is közös, együtt is álltak már színpadon a volt férjével.

 

Oszvald Marika és Hidvégi Miklós kapcsolatából született egy kislány, Krisztina, aki mondogatja is, hogy neki vannak a legjobb szülei, mert otthon látta, milyen harmonikus az anyja és az apja kapcsolata. „Látja a szeretetet köztem és Miklós között. Benne  is az alakult ki, hogy ez erősebb kapocs, mint egy viharos házasság.”

A Bestnek elárulta azt is, tervez-e még esküvőt, és miként éli meg, amikor valami negatív dolgot tapasztal.  

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus