Fel sem ismernéd Natalia Oreirót – ma 40 éves a Vad Angyal

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Régen láttuk, és másképpen él az emlékezetünkben a Vad Angyal sztárja, Natalia Oreiro. A színésznő ma ünnepli a negyvenedik születésnapját, és azt mondják, nehezen viseli az öregedést, ezért műttette magát az elmúlt években.
2017. 05. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Natalia Oreiro számos sorozatban játszott, itthon mindenki a Vad Angyalban ismerte meg és hatalmas rajongó táborra tett szert. Mindennek már 19 (!!!) éve, de mégis valahogy így látjuk magunk előtt: 

Közben a valóság egészen más. Egyesek szerint Natalia Oreiro gyakorlatilag felismerhetetlen. Mondják, hogy azért, mert nagyon fél az öregedéstől, ezért rengeteget edzett, diétázik és különböző szépészeti beavatkozásai voltak. A homlokát botoxoltatta, egy időben a szeme körüli ráncokat is igyekezett teljesen eltüntetni, a mellét is megcsináltatta, ettől függetlenül azért erős kifejezés, hogy felismerhetetlen. De mondd el a véleményedet, szavazz, mit gondolsz.  

Fotó: IMDB
Fotó: IMDB

Itt van egy kis képes összeállítás Natalia Oreiróról, az elmúlt években készült képeken. Az biztos, hogy az alakja éppen olyan, mint a Vad Angyal idején.

Fotók: Getty, Profimedia
Fotók: Getty, Profimedia

Íme a galéria, amiből kiderül, hogy Natalia tényleg olyan sokat változott-e, mint ahogyan mondják, vagy egyszerűen csak múlik az idő:

  Fotó: Getty
  Fotó: Getty

   

   

  Olvass tovább

  Hozzászólások  ( 0 )
  blog comments powered by Disqus