Sztárok

Havas Henrik elárulta, mennyi a nyugdíja

Az ATV-s és egyéb szabadúszó munkái mellett képviselői munkájáért is jár majd neki fizetés, miközben Havas Henrik már nyugdíjban van.

Korábban is őszintén véleményezte saját munkáját Havas Henrik, aki “médiasenkinek, igazi prostituáltnak” nevezte saját magát. “Jövök-megyek a csatornák közt, oda megyek, ahova hívnak. Na jó, nem ajánlgatom, de azért kelletem magam!”

Fotó: ATV
Fotó: ATV

Havas azóta nincs a bulvár fősodrában, mióta otthagyta a Sztárban sztár zsűrijét. A tévés mostanában komolyabb feladatokra vállalkozott, a múlt hét végén például képviselőválasztást nyert otthonában, Kisorosziban. Emelett új közéleti műsora van az ATV-n, ahol a nap fontos híreit beszéli át vendégeivel.

A nap hírében épp a 13. havi nyugdíj volt a téma, Havas Henrik véleménye szerint ezzel azonban csak azok járnának jól, akiknek eleve sok a nyugdíjuk. Havas pedig állítása szerint a legfelső nyugdíjsávban van, így a maga részéről lemond a plusz egyhavi juttatásról, sőt vissza is utasítja azt, számol be a Blikk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top