Rácz Gergő a megcsalásról: azt hittem, átmeneti állapot, hogy szerető vagyok

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Izgult Rácz Gergő, amikor az új klipje debütált. Főként azért, mert ezúttal nagyon személyes témát dolgoztak fel Burai Krisztiánnal: párhuzamos kapcsolatokról és a megcsalásról a saját élményeiket énekelték meg.
2017. 05. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Rácz Gergő és Burai Krisztián közös videoklipje nemrég debütált a legnépszerűbb videómegosztón, és már több mint 800 ezres nézettséggel büszkélkedhet. A dal témája a párhuzamos kapcsolatok, a megcsalás, ráadásul a zenészek a saját tapasztalataikat írták bele a szövegbe. 

„Krisztiánnal nagyon megtaláltuk a közös hangot, miközben a dalon dolgoztunk. Lényegesnek tartottuk, hogy a szöveg nagyon személyes legyen, és mindenképp olyan dologról szóljon, ami már megtörtént velünk. Fontos olyan témáról énekelni, amit a legtöbbször tabuként kezelünk, nem merünk róla beszélni. Nem akartuk virágnyelven megfogalmazni a tapasztalatainkat, ki akartuk mondani azt, ami van” – kezdte Rácz Gergő, aki a Sztárban sztár idején elmondta, hogy a magánéletéről és az érzéseiről nehezen mesél az interjúkban, de zenével mindent el tud mondani. Ezért a klip igazi kitárulkozásnak számít.

Rácz Gergő a megcsalásról: azt hittem, átmeneti állapot, hogy szerető vagyok

„Persze nagyon izgultunk, hogy milyen lesz a fogadtatás. Nagyon jó érzés, hogy ennyien szeretik, hallgatják, és a fellépéseimen szóról szóra éneklik az egészet. Az embereknek igaz történetek kellenek” – mondta Gergő.

A klipben Forrai Bea is szerepel, aki mozdulataival gyönyörűen szemlélteti a szerelmi sokszögekben kialakuló feszültséget. Ahogy Gergő megénekelte: ilyen helyzetekben sokan azt hiszik, hogy csak átmeneti állapotról van szó, és benne ragadnak az ilyen kapcsolatokban. 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus