Sztárok

Janicsák Veca szakított a gyereke apjával, Ábellel

Remek formában van, mosolyogva szórakoztatja a nézőket hétről hétre A Nagy Duettben, úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van Janicsák Veca életében. A szakításról most mesél először.

A Story magazin eredetileg Janicsák Veca és Ábel esküvőjéről szeretett volna megtudni részleteket, amikor kiderült: már nincs együtt a kislánya apjával.

“Minden a legnagyobb rendben van köztünk. Hogy mindig ezt találgatják, annak az az oka, hogy Ábel nem közszereplő, és én nagyon vigyázok rá és a kislányomra is. Tudom, mit vállaltam azzal, hogy énekesnő leszek, de őket nem akarom belekeverni. Nem rejtegetem Ábelt, de nyilvános eseményekre általában nem megyünk közösen” – magyarázta másfél hónapja Janicsák Veca, amikor a szakításról faggatták. Hogy pontosan mikor ment szét a pár, arról nem akart semmit elárulni az énekesnő. “Az okok csak kettőnkre tartoznak” – idézi Vecát a Story. 

Janicsák Veca gyerekének az apja, Ábel fotósként dolgozik, és most is aktívan részt vesz a lánya életében. Emma másfél éves, és állítólag nem vette észre az otthoni változást, semmit nem érzékel a szakításból . “Nem állítom, hogy könnyű volt, de elsősorban édesanya vagyok, nekem azt kell szem előtt tartanom, hogy mi a legjobb a kislányomnak.”

fotó: Facebook/Janicsák Veca
fotó: Facebook/Janicsák Veca

Janicsák Veca csak ritkán mutatkozott együtt Ábellel, aki szerepelt a Könnyek az esőben című, 2014-es slágeréhez forgatott klipben. Mint mondta, ő mindig is dalban tudta a legjobban kifejezni az érzelmeit, talán az sem véletlen, hogy Janicsák Veca és Simon Kornél bús bánatos dala akkora siker volt a Nagy Duettben, amikor a szerelmi csalódásról énekeltek. 

Részletek csak a Storyban.

Janicsak Veca szakított a gyereke apjával, Ábellel

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top