Sztárok

Erdélyi Mónika Nádai Anikóról: nem való mindenkinek a műsorvezetés

Nádai "Valóvilág" Anikót hozták hírbe a régi Mónika-show újraindításával, Erdélyi Mónikát pedig meg sem kérdezték, mit szól az egészhez. Most kiderül.

Erdélyi Mónika tavaly nyár óta nem vezet tévéműsort, ekkor ért véget rövid, ám gyümölcsöző közös délelőtti beszélgetős show-ja Joshi Bharattal. Mónika mindennapjait azóta az Édes életben követhetjük, a tévés ráadásul azt is elmondta, jólesik neki most a pihenés: “Január óta szinte egy nap szünetem sem volt, három műsorban dolgoztam egyszerre, szóval nem baj, hogy lazább lesz az időbeosztásom. Egyébként volt már olyan időszak az életemben, amikor egyáltalán nem voltam képernyőn, és akkor sem estem kétségbe.”

Azonban amikor megjelentek a pletykák, hogy Nádai Anikó vezetheti a felújított Mónika-show-t, Mónika érthető módon megdöbbent. “Egy pár napig gondolkodtam rajta, hogy mit szólok majd, ha rám töri az ajtót az RTL, hogy mi most téged akarunk. Nem tették. Nem hívtak. Nem tudom, miért” – mesélte Hajdú Péternek a Frizbiben.

“9 évig csináltam, és az első hat évben nagyon jól éreztem magam. Utána viszont eldurvult a műsor, és nagyon agresszív lett” – idézte fel a múltat a Blikknek a műsorvezető, aki kíváncsian várja, mit hoz ki az RTL a régi-új műsorból.

Erdélyi Mónika szerint a műsorvezetés nem való mindenkinek. “Az a fiatal lány kábé 50 kiló vasággyal, és azért ezt fizikumban is bírni kell. Mi akkor három adást vettünk fel egy nap, és azért az 12 óra, de végig állva. Lehet, hogy őt már leültetik, lesz olyan szerencsés”  mondta Nádai Anikóra utalva.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top