Sztárok

Radics Gigitől olyasmit láthatunk, amit eddig még nem

Csak a szűk család tudott Radics Gigi környezetében arról, hogy felkérték őt az X-Faktor mentorának, és ők vele örültek. Az énekesnő azonban azzal is tisztában van, hogy mentorként megosztó lehet.

Az elmúlt hat évben Radics Gigit számtalan alkalommal láttuk sokféle szerepben, de mindig csak a színpadon vagy éppen egy videoklipben. Azzal, hogy bekerült az X-Faktor mentorai közé, az énekesnő reméli, hogy végre megismerik az igazi énjét is. “Már kaptam így is kritikákat, de a műsor alatt biztos nő még ezeknek a száma. Lesz, aki a korom miatt kezd ki, az biztos” – mondta el Gigi, aki szerint az X-Faktor egy lehetőség arra, hogy olyasmit mutasson magából, amit eddig a rajongói nem láttak. 

Radics Gigitől olyat láthatunk, amit eddig még nem

“Megtisztelő, hogy Tóth Gabi távozása után rám gondoltak az RTL Klubnál, és biztosan lesznek, akik összehasonlítanak bennünket. Ez nem zavar.”

Mint kiderült, Radics Gigi nem fél attól, hogy Tóth Gabihoz hasonlóan merész ruhákat adnak majd rá, sőt, már várja a show-nak ezt a részét is. Reméli, már felnőtt annyira, hogy ezt is megengedheti magának. 

Arról, milyen mentor lesz, és hogyan jön ki a mentortársaival, mire számíthatnak tőle a versenyzők, az énekesnő mesélt nekünk:

Az biztos, hogy Radics Gigitől őszinteséget kapnak a versenyzők, nem híve az áltatásnak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top