Sztárok

Magas vérnyomással magyarázza Mészáros Árpád Zsolt a kínos bealvást

Jót nevetett az Operett stábja azon, hogy Mészáros Árpád Zsolt belealudt egy előadásba. MÁZS sokat dolgozik mostanában, vérnyomása magasabb a kelleténél, de állítja, jól van.

A Notre Dame-i toronyőr sajtótájékoztatóján még rendezője, Kero is viccet csinált a múlt szombati esetből. “Mészáros, felébredt?” – szólította fel a direktor színészét. “Jót aludtam! Itt, az Operettszínházban olyan jó a levegő, hogy elnyomja az embert az álom” – kontrázott MÁZS.

Magas vérnyomással magyarázza Mészáros Árpád Zsolt a kínos bealvást

“Komolyra fordítva a szót, idén ez a negyedik bemutatóm csak ebben a színházban. Nagy volt a hajtás, komoly nyomás van rajtunk. Fáradt voltam, a próba után lefeküdtem a karmesteri öltözőben, mert ott nem volt senki. Abból lett a baj, hogy a karmester nem jött fel az öltözőbe, mert akkor felébresztett volna. Így csak az előadás kezdésére ébredtem fel, sajnos nem jó színházban. Szerencsére a váltótársam, Pesák Ádám ott volt, mert ő táncol a darabban. Természetesen vállalom a felelősséget a hibámért” – mondta a Borsnak a színész.

Mészáros Árpád Zsolt azt is hozzátette, a vérnyomása is magasabb mostanában, mert közel tíz kiló plusz van rajta. “Nem mozogtam eleget, mert eltört egy bordám. Megcsúsztam a medence partján, elfelejtettem, hogy már nem vagyok húszéves, és ráestem az oldalamra. Aztán egy forgatáson újból ráestem. Szerencsére már elkezdtem fogyni.”

Mint tegnap megírtuk, Mészáros Árpád Zsolt elaludt az Operettszínházban, miközben a budai Átriumban lett volna fellépése.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top