Sztárok

Majka keményen kiállt a TV2 és kollégái mellett

"Ki a f*szt érdekel a politika?" – teszi fel a kérdést a rapper-műsorvezető, aki szerint nincs cenzúra a csatornánál, és Andy Vajnának előre illene köszönni.

Garami Gábor vendége volt Majka a Potyautas című műsorban, ahol a zenész nosztalgiával gondolt vissza a miskolci gyermekévekre, sőt, még az első rapszámot is fel tudta idézni, amit tizenegy évesen írt. Aztán “tátott szájjal hallgattuk a Kartellt”, mondta, így született a döntés, hogy ő is erre a pályára lép. Persze nehezen illeszthető össze a zenélés és a tévézés, de évente 1-2 hónapot mindig külföldön pihen a Majka-család, így azért vállalható. Az interjú legérdekesebb része azonban a videó közepén látható.

A felvezetés után Garami megkérdezi, mit gondol a TV2 jelenlegi helyzetéről, Majka pedig a leghatározottabban kiáll csatornája mellett. “Mostanában azt érzem a TV2-vel kapcsolatban, mint amikor van egy olyan homoszexuális fiú, aki mindenképp be akarja bizonyítani, hogy ő hetero. De nem, nem kell mindenhol elmondani, hogy nálunk minden rendben van, és minket nem szabályoznak felülről, és nekünk nem mondanak olyat, hogy nekünk ezt kell mondani” – magyarázta a műsorvezető.

“Mindig számon kérnek embereket, akik ott dolgoznak. A Hajóst is. Volt, hogy engem is. A Friderikusz mondja a Hajósnak, hogy mit képzel maga, magától lesz legitim ez az egész. Elnézést Sándor, nem lehet, hogy van egy olyan opció, hogy mi egyetértünk azzal, amit ők képviselnek?” – kérdez vissza Majka.

“Ki a f*szt érdekel a politika? Engem nem érdekel a politika. Én egy olyan cégnél dolgozom, akiknek lehet, hogy elvileg van valami közük a politikához. De én a fizetésemet egy olyan embertől kapom, akinek ha megnézzük a szakmai útját, akkor nagyon sok ember Magyarországon előre kéne hogy köszönjön neki” – utalt Andy Vajna kormánybiztosra a rapper.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top