Sztárok

Összegyűltek a milliók, Szilágyi István mégis tovább nyomorog

Az Auróra együttes jótékonysági koncertje után úgy tűnt, egy csapásra megoldódik Szilágyi István és családja élete, ám a pénzhez csak apránként férnek hozzá.

Több mint 3 millió forintot gyűjtött az Auróra zenekar Szilágyi István megsegítésére. A pénz pólókból és koncertjegyekből jött össze, és a banda szándéka szerint “egy támogatói szerződésben rögzített módon, szigorú elszámolás mellett” fedezik belőle a színész étkezési, gondozási és lakhatási költségeit.

Összegyűltek a milliók, Szilágyi István mégis tovább nyomorog

Erre a módszerre azért van szükség, mert a szülőkkel lakik Szilágyi István fia, Péter, aki állítólag minden készpénzt elherdál, ami a családhoz kerül. Pár hét után azonban úgy tűnik, a “szigorú elszámolás” talán túlságosan is szigorú. A Blikk meglátogatta a Szilágyi családot, de nem tapasztalt gyökeres változást a körülményeikben.

Állítólag havi ötvenezer forinthoz férnek hozzá az összegyűlt pénzből, a meleg ételt mégis adományként kapják. “Az egyik étteremből kapunk mindennap két adag ételt, azt esszük hárman, meg a közelben van egy kifőzde, oda is gyakran járok. Bár nekünk sincs sok, ha marad étel, akkor azt odaadom a szemközti parkban élő hontalanoknak. Csak annyit kérek, hogy a kanalat hozzák vissza” – mondja a színész felesége.

A szülők egyébként megvédik a fiukat, és azt szeretnék, ha egyben megkaphatnák a nekik felajánlott pénzt. “Jólesik, hogy segítenek nekem, de ne bántsák a fiamat” – kéri Szilágyi István.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top