2017. 08. 18. Ilona

Szabó Győző és Bata Éva egymásra talált a próbákon

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Együtt forgatták az RTL Klub népszerű sorozatát, A mi kis falunkat, Szabó Győző és Bata Éva mégsem töltött együtt sok időt. Mostanáig. A közös színházi próbák viszont közelebb hozták őket egymáshoz.
2017. 05. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Minderről először az RTL Klub Reggeli műsorában beszéltek. A két színész Jean-Paul Belmondo klasszikus vígjátékát, a Kellemes húsvéti ünnepeket színpadi verziójában a  házaspárt alakítja. Szabó Győző kimondottan örült a felkérésnek, mert a francia színész minden filmjét látta, és odáig is van érte, de nem szerette volna leutánozni az alakítását. Bata Évával pedig kifejezetten élvezi a közös munkát.

„A mi kis falunk forgatásán nemigen találkozunk, bár egy sorozatban játszunk, mégis más csapatban. Itt viszont nagyon jó, hogy megtaláltuk egymást.” 

Bata Éva a bögyös csapost alakítja az RTL Klub sorozatában, most pedig egészen más figurát kellett hoznia, és meglepte, hogy rá esett a rendező választása. 

„Izgalmas volt nagyon, tőlem nagyon távol álló karakter a feleség, nagyon összeszedett. Alapvetően azt gondolom, hogy az én lelki alkatom inkább ilyen sötétebb, vágjunk eret magunkon, de ez most nagyon izgi volt.”

A párral Peller Annáék beszélgettek, itt az egész felvételt visszanézheted:

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus