Sztárok

Ciki! Mészáros Árpád Zsolt bealudt az öltözőjében előadás helyett

Az Operettszínház színésze eleve rossz helyre ment be dolgozni, de még ott is elnyomta az álom. Mészáros Árpád Zsolt helyére váltótársának kellett beugrania a szombat esti előadáson.

Kollégái hamar gyanút fogtak, mikor telefonon sem érték utól a színészt. A Blikknek egy színházi informátor mesélt a szombat esti botrány részleteiről. “Erre az előadásra illik fél hatig beérni, mert hattól már mikroportos beállás van. Ha késik az illető, azt jelezni kell. Mivel MÁZS korábban már tűnt el így egyszer a saját meghirdetett koncertje előtt, az ügyelő és a többi szereplő azonnal hivogatni kezdte, mindhiába. Végül az volt a szerencse, hogy a váltótársa, Pesák Ádám, aki egyébként Janza Kata szerelme, elkísérte a színésznőt az előadásra, így gyosan meg tudták oldani a kialakult helyzetet. MÁZS-ra egyébként nem sokkal a kezdés előtt bukkantak rá színészek, a pletyka szerint állítólag az egyik üres öltözőben durmolt” – mondta a bennfentes.

Ciki! Mészáros Árpád Zsolt bealudt az öltözőjében előadás helyett

A Nők az idegösszeomlás szélén című darabot a budai Átrium Színházban adják elő, ennek ellenére Mészáros Árpád Zsoltot Pesten, az Operettszínház főépületében találták szunyókálni. A színész biztosan számíthat valamilyen szankcióra. A színház igazgatója, Lőrinczy György szerint ez általában fegyelmi vagy gázsimegvonás szokott lenni.

“Részleteket egyelőre nem tudok, hétfő délelőttig ugyanis külföldön voltam, de természetesen meg fogom hallgatni Mészáros Árpád Zsolt magyarázatát, mielőtt megszületik a döntés. Az ügyelő tett erről egy jelentést, ahogy ezt ilyenkor kötelező. Tény, hogy MÁZS-nak nagyon intenzív időszaka van most, több darabban is játszik, már próbálja A Notre Dame-i toronyőrt, amelyet nyáron mutatunk be a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Mostanában nem volt hasonló ügye, így valószínű egy írásbeli figyelmeztetéssel megússza. De azt is hozzá kell tenni, hogy ez legjobban a színésznek fáj ilyenkor, hiszen ők a nézőkért élnek, akiket ezzel cserben hagyott” – magyarázza az igazgató.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top