Sztárok

Premier plán: Megyeri Csilla feneke

Ilyen közelről maximum az élettársa láthatja. Majdnem csupasz fenekét Megyeri Csilla az Édes életben nagyon, nagyon erősen riszálta bele a kamerába.

Megyeri Csilla a tőle megszokott eszelős affektálással és hanghordozással érkezett a konditerembe, ahol azonnal szakmai diskurzusba fogott enyhén megszeppent személyi edzőjével. Csilla megmutatta a férfinak csillámporral megszórt, megkent combjait és fenekét, majd kérte, hogy varázsoljanak neki tökéletes feneket, bár ez a csillámpor, ugye, jó arra, hogy eltüntesse a narancsbőrt és tökéletessé formálja az amúgy tökéletlen hátsót. Az edző megjegyzi, ezzel az ő munkáját venné el Csilla, aki – miközben beleriszál az Édes élet kamerájába – folyamatosan azt mondogatja, hogy “csillámbiznisz”, meg azt is, hogy “csillámbiznisz”, és még azt, hogy “csillámbiznisz”, “csillámbiznisz”, “csillámbiznisz”, végül pedig megjegyzi, hogy “csillámbiznisz”.

Premier plán: Megyeri Csilla feneke

Meg hogy J. Lo hátsójára gondol. 

Premier plán: Megyeri Csilla feneke

Mutatjuk Megyeri Csilla arcát: 

Premier plán: Megyeri Csilla feneke

MEGYERI CSILLA HANGGAL:

És Voksán Virág, aki eléggé érzi a “csillámbizniszt”: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top