Sztárok

De jól néz már ki Bódi Sylvi

Smink alig van rajta, szépen viseli élete 36 évét. Bódi Sylvi szörfön vagy csak természetes valójában.

Hétfőn megmutattuk, hogy milyen jól néz ki Sharon Stone, aki pár évvel ezelőtt nyilatkozta, hogy még a negyvenes évei közepén volt egy pillanat, amikor fogta magát, bement a fürdőszobába egy üveg borral, és azt mondta, hogy addig nem jön ki onnan, amíg el nem fogadja megváltozott külsejét. “Csak akkor tudsz szépen öregedni, ha ezt elfogadod. Meg kell teremteni a belső harmóniát, és együtt kell élni azzal, ami ellen nem lehet tenni” – közölte. Bódi Sylvi aligha ezt a módszert alkalmazza, az ő élete (és ezzel együtt a személyisége) a szörfnek köszönhetően vett 180 fokos fordulatot, és manapság bátran oszt meg magáról olyan fotókat, amiken egy grammnyi smink nincs rajta, vagy éppen csak minimális, ahogy az alábbi sorozat képein is. 

Bódi a még éppen futó Exek az édenben műsorvezetője. A VIASAT3 párkereső realityjében múlt héten egy váratlan kiszavazásban elhullott Exek Geri, aztán másnap a vártban Exek Andika. Őket most nem mutatjuk, Bódi Sylvit viszont még egyszer. 36 éves, és jól áll neki az idő: 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top