Sztárok

Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor összemérte, amije van

A két rádiós az éterben és a Bors hasábjain akasztotta össze a bajszát. Sebestyén öregnek nevezte Bochkort, aki szerint Balázsnak már nincs mondanivalója.

Eddig sem kellett a szomszédba mennie Sebestyén Balázsnak, hogy durván beszóljon valakinek ország-világ előtt. Legutóbb Gáspár Bea vette fel rosszkor a telefont, Balázs ugyanis könyörtelenül kicikizte férje legújabb adóelkerülési ügye miatt. “Ha ilyen jól főzöl, akkor el tudod majd készíteni Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz. Viszed majd a kis befőttesüvegben” – tréfálkozott Balázs.

Pár napja Bochkor Gábor került Balázs célkeresztjébe, mikor azt mondta, inkább abbahagyná a rádiózást, mint hogy úgy járjon mint Bocsi, aki szerinte beleöregedett. “Az, hogy felhagyok a rádiózással, egyáltalán nem a közeljövőre szól. Az adásban az ember néha túloz egy kicsit, de biztos, hogy nem most fogom abbahagyni, poénkodtunk ezzel. Talán 5–10 év múlva, még nem tudom. Idén negyvenéves leszek, és ilyenkor az ember elgondolkodik, hogyan tovább” – nyilatkozott filozofikus hangulatban Balázs a Borsnak. Hozzátette, nagyon szereti Bochkort, és csak froclizzák egymást a műsorban.

Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor összemérte, amijük van

A Music FM műsorvezetője vette a lapot, és hasonló szellemben üzent vissza. “Balázs nagyon vicces, mert ő már akkor öregnek nevezett, amikor annyi idős voltam, mint most ő. Úgy tűnik, neki örök félelme az öregedés, láttam is a ráncokat a szeme alatt múltkor. Mindenesetre őszintén kívánom neki, legyen benne majd negyvenévesen közel annyi vitalitás, mint most bennem. Egyébként is azt gondolom, hogy a rádiós addig rádiózzon, amíg van mondanivalója, ha pedig negyvenéves korára tényleg kiürült, akkor esténként átviszek neki néhány témát, úgyis szomszédok vagyunk, így még életben tarthatom a rajongóinak.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top