Sztárok

Pápai Jocinak otthon is van saját produkciója, nem csak az Eurovízión

Az előkelő 8. helyen végzett Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválon, és az énekes még csak most dolgozza fel az eseményeket. Nem sokat pihent az elmúlt hetekben.

Büszkék lehetünk arra, hogy az Eurovízió 2017-es versenyén Pápai Joci a nyolcadik helyen végzett. 

“Nagyon boldog vagyok, nincs bennem rossz érzés, mindent kiadtam magamból, amit csak lehetett. Büszke magyarként jöttem le a színpadról” – mondta kicsit fáradtan, de annál boldogabban Pápai Joci a reggeli Mokkában. 

Vasárnap hajnali háromra értek vissza az Eurovíziós Dalfesztiválról a szállodába, ahonnan már négykor indultak a reptérre. Bár már egy napja itthon van az énekes, nem sok ideje jutott a pihenésre. “Nem aludtam, mert annyira hiányzott a családom, hogy nem akartam aludni.”

Pápai Jocinak nem az Eurovízió 2017 győztese volt a kedvence

Az énekes hétfő reggel hétkor kelt, hogy a lebeszélt interjúk elkészülhessenek, a jókedve pedig töretlen. Még csak most dolgozza fel a rengeteg élményt, ahogy fogalmazott, a verseny olyan volt, mintha egy egészen más dimenzióban zajlott volna.

“Nálam izgulósabb ember aligha van. Most ez nem így volt. Annyira tudatosan koncentráltam és készültem erre az egészre, nyilván izgalom volt, de semmihez nem hasonlítható. Ha nem Eurovízióra megyek, akkor soha az életben nem bírok ki 14 napot a családom nélkül. Ez egy más történet volt, egy másik dimenzió volt, és büszke vagyok magamra, hogy nagyon ki tudtam zárni azokat az érzéseket, amiket most ki kellett zárnom.”

Pápai Joci

Szóba került a dalverseny győztese, a portugál énekes, Salvador Sobral, aki toronymagasan vezette az első körös szavazatok után a listát. 

“Szerettem a győztes dalt, de nem ő volt a kedvencem, hanem a bolgár és az ausztrál” – tette hozzá Joci, aki szerint nem elegáns egy győztes dalról semmi kritikát mondani, pláne, hogy igazán kellemes dalnak gondolja.

Pápai Jocinak otthon is van saját előadása

Az énekes felesége és gyerekei itthonról szurkoltak, és alig várták az élménybeszámolót. Ahogy a ma esti Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásból is kiderül, nagyon összetartó Pápai Joci családja, Zalán pedig egyszerűen imádni való gyerek. 

Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

“Nagyon jól éreztük magunkat a felvételen. Én kaptam aznap valami gyomorrontást, ezért úgy mentünk oda, hogy nem tudtuk, végig tudom-e csinálni” – mondja az énekes, aki csak nevetett, amikor apró családi titkokat mesélt el a fia. 

Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Nézz meg egy jelenetet ízelítőnek: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top