Így viseld a vállvillantós felsőt

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az ejtett vagy kivágott vállú felsők és ruhák az idei nyár legtrendibb darabjai lesznek
2017. 05. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Így viseld a villantós felsőt

A szexisen kivillanó váll az egyik legmenőbb lesz a nyári trendek közül. A hófehér fodros-bodros daraboktól kezdve, a gyönyörű virágmintás hímzéseken keresztül a színpompás darabokig a választék hatalmas az ejtett vállú felsők és ruhák között.

Így viseld a villantós felsőt

Válasszunk mellé világos, hímzett vagy fehér kivágott skinny farmert, de ha kedveljük a kontrasztokat, akkor egészen sötétkék vagy fekete farmert vagy szoknyát is párosíthatunk hozzájuk. Viseljük kontyban a hajunkat, és vegyünk fel nagy, karika-fülbevalókat.

Így viseld a villantós felsőt

Ezek a felsők és ruhák egyszerre kényelmesek és csábítóak. Viseljünk hozzájuk pánt nélküli melltartót és mindenképpen használjunk napvédő krémet. Ha mintás aljú felsőt választunk, akkor hagyjuk érvényesülni a díszítéseket, ellenkező esetben tűrjük be a magas derekú farmerunkba, sortunkba vagy szoknyánkba.

Így viseld a villantós felsőt

Válasszunk fekete-fehér darabokat, amiktől kifinomult lesz a megjelenésünk, vagy élénk színű, mintás darabokat, amik vidámságot és nyári hangulatot árasztanak. A nőies és romantikus csipkés, virágmintás és fodros darabok mellett, az egyszínű, anyagában mintás és csíkos felsők, ruhák és overallok is nagyon menők lesznek.

Így viseld a villantós felsőt

A kivágott vállak lazaságot és könnyed eleganciát árasztanak. A kivágott vállú felsők, ruhák és overallok a nyári trendek kulcsdarabjai, így ha igazán stílusosak szeretnénk lenni idén, akkor mindenképpen szerezzünk be egy kivágott vagy ejtett vállú darabot.

Így viseld a villantós felsőt

Az F&F termékeket keresd a Tesco áruházakban, és ne feledd az idei nyár legmenőbb hashtagjét #SupermarketWoman

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus