Sztárok

Kis híján megvakult DJ Dominique

Nem emlékszik rá, mikor válhatott le jobb szemének retinája, de gyors orvosi beavatkozás nélkül teljesen megvakulhatott volna DJ Dominique.

DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila csak találgatni tud, hogy történhetett vele a baleset. “Mivel nagyobb mechanikai hatás váltja ki, mint például egy autóbaleset, csak arra tudok gondolni, hogy akkor történt, amikor szombaton leugrottam a színpadról a közönség közé, pont úgy, ahogy máskor. Akkor nem éreztem semmit, de mivel nem ütöttek meg, nem voltam ittas, más nem lehet. Az orvosok azt feltételezik, hogy akkor megrepedt a retinám, ami a látásért felelős hártya. Először csak egyharmadban nem láttam, aztán kettő, és mire bementem a kórházba, megvakultam a jobb szememre” – meséli a Borsnak a lemezlovas.

 

A zenész egyébként az első vizsgálat után sietett a rádióba, dolgozni. Azóta már megoperálták, és pihenést írt neki elő az orvos. “Akkor nem izgultam, most kezdtem el aggódni, mert csak néhány nap múlva derül ki, hogy milyen fokban jön vissza a látásom. Ez lehet 80 és 20 százalék közt bármennyi. A műtét elég bizarr volt, három tűt szúrtak a szemembe, miközben ébren voltam. Nagy nyomású gázt fecskendeztek a retinámra, az nyomta vissza” – avat be a részletekbe DJ Dominique.

“Ha nem műtenek meg, pár nap múlva teljesen megvakultam volna. Nagyon sajnálom, hogy le kellett mondani a munkáimat, köztük a Miskolci Egyetemi Napokat, ami önmagában harmincezres buli. De bizakodó vagyok, vágyom vissza a munkámhoz!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top