Sztárok

Bunda a Nagy Duett: Ábel Anita és Emilio nyeri, ezt borítékolják – szerinted?

Mondhatjuk, szokás szerint elkezdték a nézők skandálni: bunda az egész szavazás. Most éppen Ábel Anita és Emilio párosáról gondolják, hogy előre lehet tudni, megnyerik A Nagy Duettet.

Bár idén a zsűri lényegében nem szól bele abba, ki esik ki A Nagy Duett egy-egy adása végén, hiszen nagyjából egyforma pontokat osztanak ki, mégis sok néző gondolja, hogy érződik, ki a kedvencük. Most éppen Ábel Anita és Emilio kapta meg, hogy A Nagy Duett verseny favoritjai. Ez csak egy hozzászólás, de ilyenből tucatjával akad

Ábel Anita

Ha gondolod, végig tudod böngészni a kommeneteket, amelyek közül azért akad szép számmal olyan is, mely szerint Ábel Anitáék megérdemelten vannak versenyben, mert szórakoztatóak. 

Ráadásul, tegyük hozzá, hogy az elmúlt két adásban azért nem csak dicsértet kaptak a zsűritől, különösen azért, mert szerintük Emilio nem a párjával együttműködve adja elő a dalokat. Most viszont a Pancsoló kislánynál megtört a jég:

  • Kasza Tibi szerint: “Összhatásában a párosotokat tekintve, ez volt eddig a legjobb produkciótok.”
  • Szulák Andrea: “Elképesztően jók voltatok, végre. Erre vártam én már hetek óta, hogy olyat csináljatok, ami egyszerűen elképzelhetetlen, akármelyiktektől.”
  • Cooky: “Ez annyira jó volt, hogy ez pozitív sokkot kaptam. Nem tudunk rosszat mondani.”

A helyzetről megkérdeztük a TV2 sajtóosztályát is, akik rávilágítottak arra, hogy mennyire függ a nézők szavazatától, ki távozik és ki marad versenyben. És tegyük hozzá: éppen a zsűri egyformán magas pontszámai miatt biztos, hogy a végleges sorrendet a nézők állítják be. De íme a hivatalos válasz:

“A pontozásnál természetesen egyéni belátása szerint dönt a zsűri, akik arra törekszenek, hogy inkább a nézők kezébe adják a döntés lehetőségét. Többször előfordult az is, hogy olyan páros búcsúzott a műsortól, akik a zsűri listáján előkelő helyen szerepeltek, mivel a nézői szavazatok erősebben befolyásolják a végeredményt. Gyakran minimális, csupán néhány nézői voks is döntő lehet. Aki figyelemmel követte az adásokat, láthatta, hogy Ábel Anitáék is bőven kaptak negatív kritikákat az elmúlt hetekben.”

Mivel minden évben akad, akik szerint bunda az egész szavazás, kíváncsiak vagyunk a te véleményedre: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top