Sztárok

Havas Henrik képviselő lett

Kisorosziban a 4 képviselői helyért 15 jelölt mérette meg magát, köztük a településen élő Havas Henrik. A függetlenként induló tévés sikeresen szerepelt a választásokon, és képviselő lett.

Molnár Csaba független jelöltet választották meg a Kisorosziban tartott vasárnapi időközi választáson a település polgármesterévé. A mintegy ezerlakosú Pest megyei település vezetéséért három független és egy munkáspárti jelölt indult. Molnár Csaba 217, Nádasdi-Csontos Elek 152, Greff Gyuláné 122 és Pálmai Ferenc, a Magyar Munkáspárt jelöltje 5 szavazatot kapott.

Ez is érdekelhet Megnézem

A négy képviselői helyre Benedek Károlyt 284, Havas Henriket 253, Surányi Pétert 180 és Kovács Sándort 178 szavazattal választották meg a település lakói. Mind a négy képviselő független jelöltként indult. A négy képviselői helyért pedig tizenöt jelölt mérette meg magát.

A Heti Hetesnek nekiment Havas Henrik korábban elmondta, a helyiek kapacitálásának engedve döntött úgy, hogy szakít azzal a gyakorlattal, hogy kizárólag újságíróként és médiaszemélyiségként érintkezik a politikával.

Havas Henrik képviselő lett

A Pest megyei községben azért kellett időközi önkormányzati választást kiírni, mert a képviselő-testület négy tagjából hárman még január 18-án megszavazták a testület feloszlatását. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top