Sztárok

Keressük a XXI. század legimádottabb magyar filmjét!

A lassan a 350 000. nézőjéhez érő Kincsem a bizonyíték arra, hogy van igény magyar közönségfilmekre. De milyen filmekre vágyik a magyar néző, és mi volt a legnagyobb kedvenc az évezred produkciói közül? Szavazásunkból erre is fény derül. A listába csak azok a filmek kerülhettek be, amik 2000 óta legalább kétszázezres nézőszámot produkáltak a magyar mozikban.

Az Üvegtigris 3. 2010-es sikere után hét év kellett ahhoz, hogy újabb magyar közönségfilm hódítsa meg a magyar nézőket a Kincsem képében, pedig korábban, a kétezres évek elején sorra hozták a hazai filmek a kiemelkedő nézőszámokat. A számok a maguk tiszta nyelvén megmutatják, mik voltak az elmúlt tizenhét év legsikeresebb magyar filmjei – mi ezek közül csak a legalább kétszázezres nézőszámot elérteket vettük számításba –, de minket most az érdekelt, ezek közül melyik áll még ma is közel a szívünkhöz. Szavazásunkkal a XXI. század legimádottabb magyar filmjét keressük.

A plakátok melletti nyíllal tudsz szavazni a kedvencedre.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top