Sztárok

Részletek Rúzsa Magdi eljegyzéséről

Hétfőn derült ki, hogy kedvese eljegyezte őt. Rúzsa Magdi környezetében senki sem tudott arról, hogy a párja mire készül.

Mi is megírtuk hétfőn, hogy Rúzsa Magdit eljegyezték, az énekesnő ezzel a poszttal számolt be a váratlan eseményről: “Szeretném veletek megosztani a boldogságunkat! Menyasszony lettem és alig várjuk, hogy összeházasodjunk!” – írta a Facebookon. A bejegyzést saját, Tejút című dalának szövegével színesítette, melyet a Zeneszöveg szerint Szakos Krisztiánnal jegyez. 
“Arcodra esténként érkezni esőként,
Mondani imákat, nem látni hibákat.
Mosni szép kezedet, félteni lelkedet,
Súgd majd a fülembe MOST ÉS MINDÖRÖKRE!”

A Bors most azt írja, hogy Rúzsa Magdi és párja, Vilmos az ismerőseik szerint nagyon jól illenek egymáshoz. A kapcsolatuk az első találkozásuk pillanatában eldőlt, sugárzik belőlük a harmónia. A barátok szerint várható volt, hogy Vilmos egyszer megkéri a kedvese kezét, de maga a lánykérés mégis nagy meglepetés volt az énekesnőnek. “Rómába utaztak pihenni, ott történt – mesélte a napilapnak egy bennfentes. – Sem a család, sem a zenészek, sem a menedzsment nem tudott a dologról. Vilmos biztosan azért tartotta ekkora titokban, hogy senki se szólja el magát. Magdinak állítólag a szava is elakadt a gyűrű láttán, azóta pedig a föld felett jár egy méterrel, olyan boldog.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top