Sztárok

Szexuális zaklatással vádolja P. Diddyt a szakácsa

Cindy Rueda a neve annak a szakácsnőnek, aki szerint P. Diddy zaklatta őt, és ajánlatot tett neki – akárcsak a rapper barátai, akik szintén nyomultak.

A TMZ információi szerint Cindy Rueda már egy éve felmondott a rappernél, és előtte egy évet dolgozott nála. Állítása szerint P. Diddy (aka Puff Daddy, aka Diddy, aka Sean Combs) többször is közvetlenül egy másik nővel folytatott aktus után rendelte be őt a szobába, hogy hozzon neki enni, és azon túl, hogy Diddy ilyenkor meztelen volt, néha simogatta magát, vagy ajánlatot tett neki. 
Rueda mindezt jelezte Diddy kollégáinak, de ahelyett, hogy megértő fülekre talált volna, kiszúrtak vele: meggyanúsították, hogy ellopta a rapper egyik óráját, ami Rueda állítása szerint nem igaz. 
Ruedát nemcsak Diddy, hanem a rapper sleppjének egy tagja is molesztálta, a férfi a konyhában kerülgette őt, és tett ajánlatokat. 
A nő végül úgy állt fel, hogy alá akartak vele íratni egy papírt, amivel lemondott volna a jogáról, hogy beperelje a zenészt, de ezt nem vállalta, enélkül lépett le.  

A rapper egy ideig nem kommentálta az esetet, majd a sajtósán keresztül üzent a TMZ-nek. “Egy elégedetlen exalkalmazott komolytalan vádjával állunk szemben, akit anno okkal rúgtunk ki.” 

A People szerint Rueda többek közt szexuális zaklatás miatt perelte be a rapsztárt.

(címlapkép: Facebook

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top