Sztárok

Bódi Sylvi tök helyes smink nélkül

Ritkán látni őt így, természetes valójában, hát most tessék. Bódi Sylvi az Exek az édenben stúdiójából jelentkezett be.

Közösségi oldalait böngészve általában úgy látjuk Bódi Sylvit, hogy sminkkel, belőtt hajjal pózol a kamerának, vagy messze, a hullámok tetején látszik. Ennél jóval ritkább, hogy pőrén, csak úgy megosztja a “valóságot”. Az Exek az édenben műsorvezetője ma smink nélküli arcát mutatta meg, egyenesen a műsor helyszínéül szolgáló bali villa vezérlőjéből, ahol az aktuális adásra készült. “A munkám része volt az, hogy napra kész legyek a villában történt eseményekkel kapcsolatosan. Mindennap kaptam egy összefoglalót, és szörfözés után, esténként megnéztem a »best of felvételeket«. Ennek köszönhetően a saját szememmel láttam a villában történt legfontosabb eseményeket. Ez két szempontból volt fontos. Az egyik az, hogy megismertem a szereplők karakterét, s bepillantást nyertem abba, hogy ki hogyan taktikázik. Ennek még a kiszavazó ceremóniáknál volt jelentősége, hiszen mivel jól felkészültem a játékosokból és a heti történésekből, így pontosan tudtam, hogy kitől mit fogok kérdezni” – írta.

És ha már Exen az édenben: hétfőn beköltözött a villába Exek Andika exe, Exek Csaba, aki sofőrként dolgozik, mellette pedig focizik. A saját korabeli csajok jönnek be neki, 33 évesen eljutott oda, hogy nem akar válogatni. A fiatal lányok idegesítik, szerinte életképtelenek. “Nem tudnak mást, csak fényképezni és csücsöríteni” – mondja. Az exeivel nem tartja a kapcsolatot semmilyen szinten, a szigetre a nyereményért jött, ezért fog küzdeni, semmi sem tántoríthatja el ettől. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top