Sztárok

Könnyezni fogsz Liptai Claudia anyák napi üzenetétől

"Nincs nap hogy ne törne rám a hiányod. Lassan 7 éve, hogy nem érzem az illatod és az ölelésed. Ha a gyerekeimre nézek, még jobban érzem azt az űrt, amit hagytál. Hogy nem kapnak a borsólevesedből, a rajongásodból, a semmihez sem hasonlítható nagymamaságodból" – olvassátok el Liptai Claudia megható anyák napi üzenetét.

 “E percben van egy sokkal fontosabb indokom. Marcellnak hívják, és 3,5 hónapos. Pankánál engedtem a nyomásnak és a munkahelyi »terelgetésnek«, és nagyon korán visszatértem. Soha el nem követem újra ezt a hibát. Annyit és addig leszek itthon a kisfiammal, amíg csak lehetséges. Nem akarok olyan világban élni, ahol nem számít, hogy valakinek kisbabája születik, ahol nem számít a tisztelet, és ahol nincs már semmi érzékenység” – ezt írta korábban nemrég született kisfiáról, az anyai érzésekről Liptai Claudia. Az őszinte műsorvezető anyák napja alkalmából megható sorokkal emlékezett az anyukájára. Olvassátok el ti is Liptai Claudia szívbe markoló sorait:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top