Hajdú Péter szerint nincs abban semmi rossz, ha Sarka Kata idősebb férfi mellett találja meg a boldogságot

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Hajdú Pétert nem zavarja, hogy nála idősebb férfi mellett találta meg a boldogságot Sarka Kata.
2017. 05. 06. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„Őszintén mondom, hogy sok boldogságot kívánok Katának, és remélem, hogy megtalálja az igazit. Nincs azzal probléma, ha az igazi az jóval idősebb, mint én, csak boldog legyen” – mondta Hajdú Péter a Blikk chatszobájában. 

Míg Hajdú Péter fejest ugrott a szerelembe, miután szétmentek, Sarka Katának újra meg kellett tanulnia randizni„Szerintem Petivel mindketten időben vagyunk, hogy új életet tudjunk kezdeni. Nem tudom, hogy valaha férjhez megyek-e még, de akár még ez is benne van” – fogalmazott sejtelmesen. Persze lefotózták már egy titokzatos udvarlóval, de Kata sokáig arra is kínosan ügyelt, hogy még barátai se tudják pontosan, van-e éppen valakije, vagy nincs.

Aztán a Blikknek névtelenül a pár egy ismerőse megerősítette, hogy a titokzatos férfi, akivel többször lefotózták Katát,  B. István, akit Kata Hajdú Péteren keresztül ismer, a két férfi ugyanis korábban együtt dolgozott, ráadásul baráti kapcsolat volt köztük. „A nyár végén kerültek közelebb egymáshoz és szerettek egymásba. A férfi rengeteget segített neki, amikor Kata elbútorozott otthonról.” 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus