Sztárok

Demcsák Zsuzsa ezzel a testrészével elégedetlen

Demcsák Zsuzsa pár hónapja vette észre, hogy valami megváltozott a testén.

 “Nem volt közös megegyezés, nincs semmi susmus a háttérben. Én csak beadtam a felmondásomat, amit elfogadtak. Kategorikus voltam, egyértelmű abban, hogy nincs visszaút. Nem kamutörténet, hogy a családomra hivatkozom” – mondta korábban Demcsák Zsuzsa, miután felmondott a TV2-nél. Erről is beszélt a Music FM reggeli műsorában Bochkor Gáborral – írja a Bors.

De nemcsak a családjáról, önmagáról is elárult egy érdekes dolgot Demcsák Zsuzsa, méghozzá azt, hogy belenézett a tükörbe, de nem tetszett neki, ami látott. “Ez már nem az” – foglalta össze, mint gondol a testéről. Azt mesélte a műsorban, hogy pár hónapja tükörbe nézett, és szomorúan látta, hogy eltűntek a kockák a hasáról. Zsuzsa számára nagyon fontos a sport, de az elmúlt fél évben elhanyagolta. Bocsi azt is megkérdezte, van-e valaki most az életében. Zsuzsa azt válaszolta, most a gyerekeivel osztja meg az ágyát.

Demcsák Zsuzsa  ezzel a testrészével elégedetlen

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top