Sztárok

Kiszorult a szakmából, külföldön folytatná Csomor Csilla

A külföldre költözés gondolatával foglalkozik Csomor Csilla a Bors szerint.

 “Az utóbbi időben minden küszködésem ellenére falakba ütközöm. Ez egy ponton túl már el­gondolkodtatja az embert, esetleg nem vagyok jó helyen, és tovább kell lépni. Persze ezt rengeteg töprengés előzte meg, és a szívem szakadna meg, ha tényleg itt kellene hagynom a szeretteimet. Idén is megtettem min­­dent: több színházba beadtam az ön­életrajzomat, csomó helyre kiajánlottam az önálló estjeimet. Tehát küzdök még mindig, de lesz egy olyan pont, amikor már nem marad több energia, és új lehetőségek után kell kutatni – mondta a Borsnak Csomor Csilla.

A Barátok közt volt színésznője nem akar megkeseredett színész lenni, ezért gondolta, hogy egy másik országban fiatalokkal foglalkozna, most nyáron is színjátszó tábort fog tartani gyerekeknek, még itthon. A színésznő azt mondja, hogy angolul társalgási szinten tud, olyan országra gondolt, ahol ezzel boldogulna, de például Kambodzsában sok barátja van.

 “Közeledtem az ötvenhez, és úgy éreztem, hogy valamit esztétikailag egy picit kellene csiszolni magamon. Mert az a tapasztalatom, hogy manapság a világ inkább a külsőségeket helyezi előtérbe. És az a szakmaiság vagy belső tartalom, amit én képviselek, az már kevés” – mondta korábban a látványos átalakuláson átesett Csomor Csilla.

Kiszorult a szakmából, külföldön folytatná Csomor Csilla

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top