Sztárok

Nádai Anikó lehet az új Mónika

Megújul a híres-hírhedt Mónika Show az RTL Klubon, és Nádai Anikóra vár a feladat, hogy tartalommal töltse meg a jól bevált formát.

Eddig nem alakult jól 2017 a csinos exvillalakónak. Szerelmével együtt munkáját is elvesztette Nádai Anikó az év elején. Az RTL Klubnál azonban már a kényszerpihenő elején jelezték, számolnak vele. “Anikó RTL-es karrierjét a valóvilágos szereplése óta egyengetjük. Személy szerint tehetséges műsorvezetőnek tartom, akivel határozott és pontos terveink vannak már a közeljövőben is” – mondta akkor a csatorna.

Nádai Anikó lehet az új Mónika

A határozott és pontos tervek most kezdenek formát ölteni. A Bors úgy értesült, a legnagyobb kereskedelmi csatorna a hírhedt Mónika Show leporolására készül. Ezt a műsort valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Kilenc évig volt műsoron a délutáni idősávban, de néhány jelenet bőven indokolta volna az este 11 utáni időpontot és a tizennyolcas karikát is. Érdekes tény, hogy a Mónika Show-t többször büntette meg a médiafelügyelet, mint például a ValóVilágot.

 

Egy bennfentes nyilatkozott a lapnak a műsor előkészületeiről. “Egy Mónika Show típusú talkshow-t terveznek két műsorvezetővel, akik váltásban szerepelnének. A produkció a korábbi műsor folytatása lehet, hiszen még a díszlet is nagyon hasonlít arra, amit a Mónika Show-ban használtak. Annyi biztos, hogy az egyik műsorvezető Nádai Anikó lesz, de a váltótársát még keresik. Úgy tudni, Ada a legesélyesebb.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top