Sztárok

Házasság első látásra: kibukott a paraszt Lilianból

Néha már kínos azt nézni, ahogyan az állítólag nyitott és szeretetre vágyó Lilian leoltja a férjét. Pedig Balázs aztán tényleg próbálkozik, és kívülről nézve azt sem értjük, miért.

Talán csak Rita és Zoli párosához képest tűnt ígéretesnek Lilian és Balázs esküvője a Házasság első látásra kezdetekor, sőt, elmennénk odáig, hogy még a nászút kezdete is biztatónak látszott. 

De csak a kezdete, mert egyelőre csak az időjárás nevezhető fülledtnek a teljesen erotikamentes nászúton, melyen Lilian és Balázs vesznek részt. Mondjuk, az még hagyján, hogy az erotika elmarad, de a kedves szavak is hiányoznak a Kanári-szigeteken töltött estéjük egyikén.

Hiába készült Balázs meglepetésreggelivel, és hiába igyekszik mindenben Lilian kedvét keresni, az érces hangú lány igen nehezen nyit. Olyannyira, hogy az este folyamán vitába is keverednek a friss házasok. 

Házasság első látásra: kibukott a paraszt Lilianból

A Házasság első látásra hamar kihozta mindenkiből az igazi énjét

Míg Lilian a születésnapján szeretne egy bárba beülni, addig Balázsnak a zenésebb helyekhez is lenne kedve. Végül spontánul egy ilyenbe tévednek be, ahol Balázs felszabadultan érzi magát, a szőkeség viszont annál kevésbé. Bár a tűzoltó igyekszik nem feszültséget szítani, Liliannál elpattan a húr, amikor Balázs próbálja megérteni, miért nem akart olyan helyre menni, amely zenés.

“Azt mondtam, hogy ha szembejön egy bár, ha van zene, ha nincs, oda beülök” – mondta Lilian, mire Balázs nyugtázta, hogy így is történt, beültek egy helyre. Erre Lilian azonban azonnal felcsattan.

Házasság első látásra: kibukott a paraszt Lilianból

“Miért kell egyből kötekedni? Abszolút nem viselkedsz férfiasan. Egy férfi nem így viselkedik. Annyira paraszt tudsz lenni” – csúszik ki hirtelen felindultságában Lilian száján, aki azt is Balázs fejéhez vágja, hogy kifinomultabb kommunikációhoz van hozzászokva. (Itt zárójelben megjegyeznénk, hogy érdemes meghallgatni a lenti videóban, mindezt milyen stílusban teszi az újdonsült feleség.) Bár Balázs próbálja megérteni, mi játszódhat le Lilian lelkében, a lány végül még azt is bedobja, hogy szerinte abszolút nem illenek össze, így részéről még a válás is felmerül. Hogy ezek után miként folytatódik a páros nászútja, kiderül a Házasság első látásra mai adásából.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top