Sztárok

Lámpaoltás után sírt a börtönben VV Indián

Közel fél évet töltött vizsgálati fogságban VV Indián, akit kábítószer miatt tartóztattak le. Jelenleg házi őrizetben várja tárgyalását, ami után akár vissza is küldhetik a börtönbe.

VV Indián az év elején szabadult a börtönből. Azóta otthon van házi őrizetben, nyomkövetőt kell hordania a lábán ami jelez a rendőrségen, ha kilép otthonról. Szabadulásakor azt mondta a rá váró újságíróknak: “Nem tört meg a rácsok mögött ez a hat hónap. Sőt igazából nem is volt olyan rossz vagy elviselhetetlen, mint azt sokan gondolnák, mert találkoztam jó sok ismerőssel. Arról nem is beszélve, hogy most derült ki számomra, kik az igazi barátaim, akik a nehéz időszakban sem pártoltak el mellőlem.”

Lámpaoltás után sírt a börtönben VV Indián

Indián most árnyalta korábbi szavait. A Blikknek nyilatkozott a rács mögött töltött időről, és rögtön egy komoly vallomással kezdte: “Nagyon kevés ember az, aki nem sír odabenn. Amikor este leoltották a villanyt, és belemélyedtem a gondolataimba, akkor előjöttek az érzelmek. Egy férfi nem attól kemény, hogy nem sír.”

Elmesélte azt is, mivel teltek a napjai. Egy benti barátja megtanította edzeni, emellett verseket írt, és takarította a börtön folyosóit. “Az emeletünket mi tartottuk rendben, így még egy óra plusz szabadságunk volt. Huszonnégy órából így már csak huszonkettőt voltunk bezárva. Ezzel is telt az idő, és az jó” – fogalmazott VV Indián.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top