Sztárok

Ördög Nóra itthonról repített bébiszittert Ázsiába

Semmit sem bíz a véletlenre Ördög Nóra, ha a családjáról van szó. A gyerekekre a Távol-Keleten is magyar bébiszitter vigyáz, amíg édesanyjuk a TV2-vel forgat.

Mint arról korábban beszámoltunk, Ördög Nóra fogja vezetni a TV2 új reality műsorát, az Ázsia Expresszt. Ördög már akkor elmondta, a családja nélkül el sem indult volna: “Természetesen nem vállaltam volna a feladatot, ha hetekig távol kellett volna lennem a családomtól, így a döntést nagy kupaktanács előzte meg. Hálás vagyok a férjemnek és a családomnak, hogy támogattak. Szerencsés vagyok, hisz Pali munkájának köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy velem tartsanak, így ez a műsor a munka mellett nagy családi kaland lesz. Természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett.”

Ördög Nóra itthonról repített bébiszittert Ázsiába

A Bors most kiderítette, milyen óvintézkedésre gondolhatott Nóra. Férjével ugyanis úgy döntöttek, itthonról visznek magukkal segítséget a gyerekek mellé. “Úgy döntöttek, kell valaki, aki alkalomadtán vigyáz majd a gyerkőcökre. Nem szabad elfelejteni, Nóra dolgozni megy elsősorban, ugyanakkor szeretné, ha Pali fotósként kiélhetné magát. És az sem titok, szeretnének kettesben is eltölteni néha egy-egy órácskát, így Pali asszisztensét, Gizust vitték magukkal. Jól ismeri a négyéves Micit és a hároméves Vencelt, mindenki szereti, és számára is egy életre szóló kaland lesz ez az út” – árulta el a lapnak a családhoz közel álló forrás.

Arról a csatorna nem akart nyilatkozni, hogy a bébiszitter útját is a produkció állja-e vagy Ördög Nóráék.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top