Sztárok

Új szerepben Törőcsik Dani

Törőcsik Dani nevét sokan még mindig "csak" az Éjjel-nappal Budapestből ismerik, pedig Dani ismert magyar tetoválóművész is, aki most egy nemzetközi zenei fesztivál hivatalos logóját is megtervezte.

Törőcsik Danit a népszerű lemezlovas, Andro zenéje ihlette meg a logó elkészítésére. Andro a legváltozatosabb stílusokban készíti mixeit, több “Az év DJ-je” díj mellett idén a legnevesebb magyar DJ-verseny különdíját is elnyerte. “Mindig is szívesen hallgattam Andro zenéjét, a legutóbbi mixét épp a tengerparton hallgattam, és ott született meg ez a logó is” – mesélte Dani.  A két férfi együttműködéséből egy elég klassz alkotás született, amely aztán egy nemzetközi zenei fesztivál hivatalos logója lett. 

Új szerepben Törőcsik Dani

A fő szempont a fesztivál elektronikus zenei vonulatának megjelenítése volt. A vonalak a zene lüktetését érzékeltetik, elrejtve egy-két potméter is felfedezhető. A női és férfi szem ábrázolása azt fejezi ki, hogy a zene nemre és korra való tekintet nélkül hat az érzékszervekre, valamint a zenei világban dolgozó női és férfi DJ-ket is megidézi. A törött CD egyértelmű utalás arra, hogy a zene átérzése egy jó bulihoz vezet, ami “szétveri a házat”. 

A hivatalos logó és 5 szuper tetoválás Törőcsik Danitól!

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top