Sztárok

Házasság első látásra: egyből a válást ajánlották az új párosnak

Házasság első látásra Robi azonnal bókol Házasság első látásra Kingának, aki ódzkodik egy keveset. A rokonság egy része már most ellenzi a frigyet.

Házasság első látásra mai adásában Rita és Zoli, valamint Lilian és Balázs mellett Kinga és Robi boldogságának lehetnek szemtanúi a nézők. Robi másodszor fut neki a házasságnak, nemrég egy 20 évig tartó frigynek tett pontot a végére, sőt két gyereke is született a kapcsolatból. Kinga viszont sosem volt férjnél, csupán egy sármos, szép mosolyú, meleg tekintetű társra vágyik, akivel leélheti az életét.

Házasság első látásra: egyből a válást ajánlották az új párosnak

Házasság első látásra Robit teljesen elvarázsolta Kinga szépsége. “Láttam egy hullócsillagot néhány napja, valamit kívántam…teljesült. Azt kívántam, hogy ilyen szép legyél. Ilyen gyönyörű. Ilyen legyen a hangod, így csengjen. Ilyen legyen a mosolyod, komolyan, nem viccelek. Nagy bajban vagyok” – áradozott Robi.

Házasság első látásra: egyből a válást ajánlották az új párosnak

“Ez nem lesz könnyű, sok minden van bennem egyszerre, de szeretném őt megismerni” – közölte Házasság első látásra Kinga, miután teljesen zavarba jött újdonsült férje bókjaitól. Míg Robi rózsaszín felhőkön lépked, Kinga óvatosan nyit újdonsült férje felé, sőt a családja tele van kétségekkel, és olyan rokon is akad, aki egyből a válást ajánlja a fiatal lánynak. 

A Házasság első látásra 18:55-től látható az RTL Klubon. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top