Sztárok

Hajdú Péter lezárta élete egy fontos fejezetét

Öt év hosszú idő, Hajdú Péternek pedig ennyi kellett, hogy leszálljon egy lóról, amit eddig megült. Elköszönt.

Hajdú Péter utóbbi egy éve a szakításokról és a megújulásokról szól. Tavaly nyáron mentek szét Sarka Katával (majd idén összejött egy másik lánnyal), a TV2 tavaly megszüntette vele az együttműködést, és ő a Frizbivel együtt az ATV-hez igazolt, ahol Sváby Andrással útnak indította a Heti Naplót. Most egy újabb végehírről számolunk be, Hajdú Péter ugyanis 5 éven át szervezte a Miskolci Sörfesztivált, ennek most annyi, másnak adja a stafétát. Viszlát. 

Az üzenet: 

“Kedves miskolci Barátaink!
Eljött a búcsú ideje; 
5 év
több, mint 300 ezer látogató
több, mint 120 fellépő
sok ezer liter sör
és a külföldi sztárok: DJ Bobo, Alphaville, Boney M, La Bouche, Haddaway, Sabrina, Mr. President, Thomas Anders és a Modern Talking, Samatha Fox, REDNEX stb. 
Ezek a száraz tények, melyek nem tükrözik azt a rengeteg munkát, melyet szívvel-lélekkel értetek, miskolciakért végeztünk. Célunk az volt 5 évvel ezelőtt, amikor megálmodtuk a Miskolci Sörfesztivált, hogy az ország legnagyobb sörfesztiválja legyen a miénk. Így is lett, s ez nélkületek nem sikerült volna. Ezért a legkevesebb, amit mondhatunk nektek egy szó: köszönjük!
Számunkra véget ért a Miskolci Sörfesztivál, nem tudjuk, hogy mással folytatódik-e, ha igen, akkor sok sikert kívánunk hozzá!
Jó volt veletek! 
Üdvözlettel, 
Hajdú Péter és az elmúlt 5 év szervezői”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top