Sztárok

A Nagy Duett összehozta Stohl Lucát és Peller Károlyt

Az első adás után sokan kérdezték a Nagy Duett közösségi oldalán, kicsoda Peller Károly és Stohl Luca. Ők sem ismerték egymást a műsor előtt, de közben szépen összemelegedtek.

A legutóbbi Nagy Duett kiesői Stohl Luca és Peller Károly voltak, és a nézők közül sokan felháborodtak, sőt bundának nevezték a szavazást, amiért egy ennyire felkészült párosnak kellett távoznia. 

Összesen öt alkalommal láthattuk Stohl Lucáékat a Nagy Duett színpadon, és joggal dicsérték a párost a profi és látványos előadásokért, amiért a legnehezebb koreográfiákat is megtanulták. Igaz, hogy Stohl Luca táncművészként diplomázott, és ahogy korábban mondta, legalább ez a része nem volt akkora kihívás. Szerencsére az Operett színházas Peller Károlytól sem állt távol a tánc, és a próbákon gyorsan megtalálták az összhangot.

“Mi csak azt beszéltük, hogy ne az első adásban essünk ki, mert mi voltunk azok, akiket a Nagy Duett nézői a legkevésbé ismertek, mert mindketten színházi emberek vagyunk” – mesélte Luca a reggeli Mokka adásában, és ma már mosolyogva emlékezett vissza azokra a kommentekre, amiket az első adás után kaptak, hogy kik ők egyáltalán, és mit keresnek ebben a műsorban. 

Látszik a pároson, hogy nagyon jóban lettek az elmúlt hetek alatt, és Károly reméli, hogy nem ér véget Lucával a kapcsolatuk a kieséssel. 

“Nagyon megszerettem Lucát. Harmonikus volt a mi kapcsolatunk ebben az egészben” – magyarázta, és hozzátette, hogy még nem körvonalazódott egészen, de valami közös színházi projekten gondolkozik, amit Luca megtisztelőnek érez, és mindenképpen igent mondana egy ilyen lehetőségre.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top