Sztárok

Liptai Claudia: csak színésznő ne legyen a lányom!

Nem szeretné, ha Panka lánya a színészetet választaná, amikor felnő, mesélte Liptai Claudia a NőComment című talkshow-ban, ahol a közelgő esküvőjéről és édesapjáról is beszélt.

Liptai Claudia párja, Pataki Ádám egy furcsa szokását is felhozta a péntek esti talkshow-ban, ám nem csak könnyű témák kerültek terítékre a műsorban. Mikor a gyerekek pályaválasztásáról volt szó, Claudia meglepő őszinteséggel beszélt lányáról és saját édesapjáról is.

“Pankát megkérdeztem, mit akar majd csinálni, ha felnőtt lesz. Először megijedtem, mert azt mondta, színésznő, műsorvezető lenne – kezdte Liptai Claudia. – Én megértem, hogy a gyerekek azt a mintát követik, amit otthon látnak, de nem kell ennek feltétlenül így lennie. Az én apám például alkoholista volt, nem bántam, hogy nem ezt a mintát vittem tovább.”

Koszorúzás után????????????

A post shared by Claudia Liptai (@liptaiclaudia) on

 

A lányára visszatérve elmondta, Panka tele van tervekkel. “Nemrég azzal állt elő, hogy csinálni akar egy YouTube-csatornát. Kérdeztem, milyen tartalmat szeretne ott megosztani? Azt mondta, például tini-sminktanácsokat adna. Azt mondtam neki: Szívem! Nagyjából nyolc éve tornázol, mindent tudsz erről a sportról, te abba beletettél nagyon sok munkát. Tudom, hogy ismeri az egész ország a pofikádat az apád és az anyád révén, de a sportoló te vagy. Próbáld megérteni, hogy ha nagyközönség előtt csinálni akarsz valamit, akkor legyen mögötte valós tartalom is. Remélem, megértette. Örülök neki egyébként, hogy Panka egy erős egyéniség, egy önmaga valakije, amellett persze, hogy a Liptai Claudia és a Gesztesi Károly gyereke, de ezzel együtt egy önálló valaki. Abban kell nekem segítenem őt, hogy elkülönüljön a híres szüleitől.”

A Bors kérdésére azt is elárulta, párjával együtt fogják megtervezni az esküvőt, ám ezt még nem kezdték el.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top