Sztárok

Öt fontos dolog Jakab Juliról, aki főszerepet játszik Nemes Jeles új filmjében

Jakab Juli lesz a főszereplője Nemes Jeles László második nagyjátékfilmjének, a Sunsetnek. Bár találkozhattunk már a nevével, azért a világ nagy része most fogja először látni őt a vásznon. Ezért elárulunk néhány dolgot Jakab Juliról.

1. Nem színészként végzett.

Hanem forgatókönyvíróként, és a színészi stílusán érződik is, hogy nem kapott hagyományos képzést. Ez néha jól működik (mint a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlanban), néha kevésbé (mint a Senki szigetében, de az amúgy sem volt valami jó film).

 

2. Viszont ahhoz képest egy csomó mozgóképben játszott.

Direkt írtunk mozgóképet, mert két, előbb említett nagyjátékfilmes szerepén kívül klipekben és kisfilmekben is játszott. Itt van például a szintén SZFE-n végzett Benedek Ágota felvételi kisfilmje, benne Jakab Julival, aki kér a pincértől egy borzasztó nagy szódát:

 

3. Valószínűleg egy klipben látták a legtöbben Jakab Julit.

Nem a VAN-ban, hanem a Szeptember végén megzenésített verziójában, amelyet Petőfi TV-kompatibilis arcok csináltak március 15-re, és nyolcmilliós nézettségnél járt a YouTube-on.

 

4. Azért forgatókönyvet is írt, dolgozott például a Hacktion néhány epizódjában és több kisfilmben is.

Hacktion – Újratöltve
Hacktion – Újratöltve

 

5. Meghallgattak több ezer jelentkezőt az új Nemes Jeles-film főszerepére, majd Jakab Julit választották, aki már a Saul fiában is játszott.

Biztos van a több ezer jelentkező közül, akinek ez letörte a lelkesedését, de bízunk Nemes Jelesben és Jakab Juliban, hogy valami különleges dobással lepik meg a nézőt a Sunsetben.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top