Sztárok

Alekosz Baukó Évának: Tudtam, hogy a vagyonosokra buksz

Az Alekosz–Baukó-történet mostani fejezetében a beképzeltség csap össze a vagyonnal.

Alekosz és Baukó Éva kapcsolata már rég a múlt ködébe vész, Alekosz ugyanis március elején beszólt Baukónak a Facebookon, hogyaszongya:
“50.000-forint. Ennyibe kerül Baukó Éva Barátsága. Árulását, nagy csalódással és csalódottsággal fogadtam el, amelyet még csak nem is ő maga közölt velem, hanem az Édes Élet szerkesztőire bízta azt. Éva, nélkülem óhajtja tovább folytatni a szappanoperát, hátat fordítva ezzel a barátságunknak, eldobva, semmibe véve az elmúlt éveket. Csalódtam benned. Erre, nem számítottam.” Baukó erre egészen higgadtan reagált, pusztán egy bocsánatkérésre vágyott.

A párosnak azóta nem volt közösen felvett jelenete az Édes életben, de szerencse, hogy van miből bogarászni, mert így életük egy-egy közös epizódja csak most kerül adásba, mint például ez a felvétel, melyen Alekosz egy ládát cígölve Baukóval a pusztába megy, majd elővesz egy lapot. “Mi ez, házassági szerződés?” – kérdi Baukó, mire Alekosz visszakérdez, hogy kihez akar hozzámenni. “Hát hozzád” – feleli Baukó, és ekkor Alekosz gyorsan közli vele, hogy “tudtam, hogy a vagyonosokra buksz”. Baukó itt még visszaironizál, hogy Alekosz vagyonos-e, majd közli, hogy ő viszont beképzelt. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top