Sztárok

Kereken 6 éve házasok – nézd meg újra Katalin és Vilmos esküvőjét!

Hat éve házasodott össze Vilmos herceg és Kate Middleton, akit ma már mindenki csak Katalin hercegnének ismer. Azóta született két gyermekük, és a világ már egy másik királyi esküvőt vár nagyon, Harry hercegét. De milyen is volt a trónörökös és Katalin esküvője? Emlékeszel még?

Vilmos és Katalin 2011. április 29-én mondta ki az igent. Az esküvőn legalább akkora figyelmet kapott a májusi lagzijára készülő Pippa Middleton ruhája, mint Kataliné. A katedrálisban jelen volt az akkor negyedik gyermekével várandós Victoria Beckham és férje, David Beckham is. A szertartáson Vilmos herceg azt súgta Katalin fülébe az oltár előtt, hogy “gyönyörű vagy”. Az erkélyen pedig kétszer csókolta meg Vilmos a nejét. Csak néhány emlékezetes pillanat, arról a bizonyos hat évvel ezelőtti napról.

Akinek van szabad 3 óra 37 perce, az nézze meg újra Katalin és Vilmos herceg esküvőjét. Jobb, mint bármelyik romantikus mozi, amit napközben elcsíphettek a tévében. Takarítás és főzés mellé is ajánljuk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top