Sztárok

Tatár Csilla: az esküvő előtt rossz előérzetem volt

Peller Mariann "Utazás a lelked körül" című műsorának vendége, Tatár Csilla mesélt a megmagyarázhatatlannak tűnő élményeiről. Az ezoterikus témákat érintve Csilla az életében jelenlévő sorsszerűségről és annak életfordító állomásairól is beszélt.

Tatár Csilla, amióta az eszét tudja, mindig meg akarta érteni, ami vele történik, és annak ellenére, hogy több kisebb-nagyobb csodát is megtapasztalt már életében, igyekszik racionális magyarázatot találni mindenre. A műsorvezető szülei hívő emberek, ő mégsem tartja magát vallásosnak. “Tipikusan olyan ember vagyok, aki abban hisz, amit lát, hall, esetleg érez, de az érzést is csak a fizikai valójában tudom feldolgozni.”

Élete egyik legfontosabb fordulópontjának tartja a mostani férje megismerését és annak körülményeit. Úgy véli, hogy ha valami meg van írva a sorsunkban, akkor az bekövetkezik. Tatár Csilla a párja megismerése után nem sokkal már első közös gyermeküknek örülhetett, ami nagy meglepetésként érte, hiszen az előző házasságában neki nem adatott meg a gyermekáldás, így azt hitte, hogy hosszabb folyamat áll majd előttük.

Tatár Csilla: az esküvő előtt rossz előérzetem volt

 

Csilla megérzései már többször beigazolódtak, így történt vele élete első esküvőjén is, ahol döbbenetes dolog sejlett fel benne.

“Egy villaépületben voltunk, és már készülődtünk. Éppen a gyönyörű szép hernyóselyem ruhámba öltöztettek fel a barátnőim. Már apukám és a koszorúslányok is ott voltak a házban, amikor valamiért visszamentem, és átszaladt a fejemen, hogy nekem nem ez lesz az utolsó esküvőm” – meséli Csilla, majd tíz évvel később beigazolódott akkori megérzése.

Peller Mariann műsorának legújabb része ma látható, amelyből kiderül, hogy Csilla retteg a jóslatoktól, ennek ellenére hajlandó volt a kamerák előtt kártyát húzni a jövőjére, hogy lesz-e még gyereke. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top