Sztárok

Liptai Claudiát titokban eljegyezte Pataki Ádám – elmesélték a részleteket

Kizárólag a BEST magazinnak mondta el Liptai Claudia, hogy nemrég menyasszony lett. Az leánykérés pedig minden elképzelését felülmúlta, Pataki Ádám rengeteget készült.

Nemrég még arról mesélt Liptai Claudia, milyen nehéz a testi visszarendeződés, és hogy nem szeretné, ha párja csak a lestrapált anyát látná benne. “Mostanáig nem is gondolkoztam másként, csak anyaüzemmódban. Természetesen, amennyire a fáradtság engedte, nagyon figyeltem arra, hogy Ádám ne csak az elcsigázott, kitérdelt arcú nőt kapja. Nem volt nehéz: egyrészt mert imádom, másrészt mert annyira türelmes hozzám, hogy ez rengeteget segített abban, hogy néha erőmön felül is kedveskedjek neki” – mesélte a BEST magazinnak nemrég a műsorvezető, és most ugyanitt osztotta meg az örömhírt a rajongóival: menyasszony lett! 

Liptai Claudia fél éve hozta világra a kisfiát, Pataki Marcell Ádámot, vagy ahogyan ő nevezi Marcipánt. A kicsinek pedig szintén fontos szerep jutott a nem is akármilyen leánykérésen. “A mai napig félek kimondani, milyen határtalanul boldog vagyok, bár ma már elhiszem, hogy igen” –lelkesedett Claudia, aki korábban már mesélt az esküvőről, de akkor még inkább csak elviccelték ezt a témát. “Majd meglátjuk, mindennek eljön az ideje. Talán egyszer, ha majd úgy gondoljuk, meglépjük” – mondta Pataki Ádám, aki márciusban vált el előző feleségétől.

A cukrász egy interjúban azt is kihangsúlyozta: Claudiát sokan “vagány, nagyszájú dívának gondolják, de közben ő az egyik legérzékenyebb és legérzelmesebb ember”, akivel valaha találkozott. És a leánykérés ennek megfelelő volt.

Leírhatatlanul boldoggá tette Pataki Ádám a szerelmét azzal, ahogyan megkérte a kezét. A családi vakáció, ahová gyerekekkel és egy nagy baráti társasággal utaztak romantikus tengerparti helyszín, de ez már csak hab a tortán. Hogy Liptai Claudia milyen mesésen festett az eljegyzésén és a nagy nap minden részlete csak a BEST magazinban. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top