Sztárok

Weisz Fanni mindet lerombol

Weisz Fanni nagy fába (vagyis inkább falba) vágta a fejszéjét, de a számára teljesen új feladatoktól sem riad vissza, sőt nagyon élvezi.

Weisz Fanni és és párja, Hajmásy Péter  saját kezűleg kezdtek lakásfelújításba, vagyis inkább rombolásba, mert úgy gondolták egyszerűbb, ha ezt a részt saját kezűleg végzik. “Sok pénzbe kerül egy felújítás, ezért úgy gondoltuk, hogy a »pusztítás« részét megoldjuk magunk. Szinte tégláig bontunk mindent, de természetesen amikor már építeni kell, jöhetnek a profi mesteremberek – árulta el Weisz Fanni, aki nagyon élvezi a teendőket. A véső, a kalapács a nagy kedvencek, és Peti legnagyobb rémületére a fúrástól sem ijedek meg. Peti is ügyes, de nagyon precíz, hajlamos szépen kopogtatni percekig egy csempét, nehogy valami más is sérüljön. Ellenben én odamegyek, és leszedem gyorsan, csak haladjunk már!” –  mondta a modell.

“Hihetetlen lány Fanni, annyira ügyes és kreatív mindenben. Nap mint nap meglep, milyen elképesztő dolgokat csinál. A tapétaleszedés, egy fal kiütése, a csempeleszedés vagy parketta felszedése meg sem kottyan neki. Nem esik le a körme, ha meg kell ezeket csinálnia, mosolyog, viccelődik és még kacag­ is­ közben, amikor valami­ kön­nyen sikerül” – árulta el Pé­ter a Blikknek.

Weisz Fanni mindet leromból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top