Sztárok

Sváby András fia tiszta apja, bár ő másképp látja

Nagyon büszkén mesélt a gyerekeiről Sváby András, aki egy kis noszogatás után egy képet hajlandó volt mutatni a kis Milánról is. A fotó alapján tiszta apja a kisfiú, de ő másképpen gondolja.

Március elején született meg Sváby András harmadik gyereke, akit a műsorvezető nem akart kirakatba tenni, ezért összesen egyszer, a Story magazinnak mutatott képet Sváby Milánról, amikor az újszülött babáról lényegében annyi derült ki, hogy sok haja van. 

Most az RTL Klub Reggeli műsorában Peller Annáék kérlelésére egy friss fotót láthattak a nézők a közel 8 hetes babáról. 

via GIPHY

Miközben a Reggeli műsorvezetői szerint tiszta kis Sváby András a gyerek, az apuka ezt másképpen gondolja. 

Sváby András fia tiszta apja, bár ő másképp látja

“Ő a mamájára is nagyon hasonlít, pont ezen ment a vita, mert ez egy tegnapi kép. Amúgy nagyon jó kisgyerek, nagyon cuki” – magyarázta. A beszélgetés közben azért eldicsekedett azzal is, hogy két nagyobbik fiával mi van.

“A nagyobbik Southamptonban tanul, hajómérnök lesz. Végre egy ember a családban, akinek rendes szakmája van! Szóval, Tomikámból mérnök lesz, Petikém pedig idén érettségizik a konzervatóriumban. Úgy volt, hogy zenész lesz belőle, de most azt gondolja, mégsem. De hát még van ideje eldönteni.” 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top