Sztárok

Keresztbe tett a barátnője Nagy Ervinnek

Ennek köszönhetően dugába ment egy terve. Nagy Ervinnek kellett némi idő, hogy túltegye magát Borbély Alexandra "hibáján", ami egyébként puszta nagylelkűségből fakadt.

A Konyhafőnök VIP versenyzőihez a finálé előtti versenynapon egy-egy segítő érkezik, Nagy Ervinhez például a párja, Borbély Alexandra. Noha Alexa igyekezett mindenben a színész keze alá dolgozni, nagylelkűsége veszélybe sodorta Nagyot. Megkérdezte, hogy kell-e neki a pultra készített vaj, de mivel Nagy nem válaszolt, Alexa továbbadta azt Katiéknak.

Keresztbe tett a barátnője Nagy Ervinnek

“Hol van a vaj? Odaadtad a vajat? Nem adunk oda vajat, mert nincs több!” – döbbent meg Nagy Ervin, és egész nehezen tért napirendre a történteken.

Keresztbe tett a barátnője Nagy Ervinnek

“Egyetlen olyan pont volt, amikor azt éreztem, hogy megharapom a barátosnőmet, amikor kiderült, hogy a vajat a szomszédba eladta. Az nagyon kemény pillanat volt! Azt hittem, hogy szívszélhűdést kapok” – kommentálta a színész, akire csak ezután sújtott le az igazi katasztrófa: a nagy kapkodásban ugyanis rányúlt a sütőből frissen kivett serpenyő tűzforró nyelére.

Keresztbe tett a barátnője Nagy Ervinnek

Hangosan felkiáltott, és minden erejét össze kellett szednie ahhoz, hogy folytatni tudja a főzést. “Nagyon fájt, nagyon ideges voltam! Az a lehető legrosszabbkor jött! Ott álltam szétégve, fél kézzel, és tudtam, hogy én tálalok. Nagy-nagy slamasztikában voltunk.”

Keresztbe tett a barátnője Nagy Ervinnek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top