Sztárok

Lagzi Lajcsi: Kivizsgáltak, nagyon rosszak voltak az értékeim

Azt mondja, egy kövér ember megvezethető. Lagzi Lajcsi számos módszerrel próbált fogyni, de a fényevés teljesen tönkrevágta.

Gyurcsok Imre tévés energiagyógyász szerdai halálhírével kapcsolatban többször is szóba jött, hogy az általában kóklernek aposztrofált férfi személyesen is kiállt vitázni a főszkeptikus Vágó Istvánnal. Hát, ehhez valami hasonló történt a csütörtöki Mokkában, ahol a fényevésről értekezett egy fényevő terapeuta, név szerint Kiss Béla a műsorvezetőkkel és a fényevést már egyszer kipróbáló Lagzi Lajcsival. Kiss elmondta, hogy a fényevő táborok a spiritualitásról szólnak, és nem árt, ha egészséges ember érkezik, Lagzi pedig arról beszélt, hogy őt átverte egy svindler, amikor már évek óta nem tudott lefogyni, de nagyon meg akart már szabadulni a feles zsírtól. “Én ezt szélhámosságnak tartom… visszaélnek azokkal az emberekkel, akik akarnak valamiben hinni… Kiss úr is mondta, hogy beteg emberek jönnek ide, és igen, a beteg embereket lehet a legkönnyebben befolyásolni, hisz ők hisznek a saját meggyógyulásukban. Én abban hittem, hogy elérem az ideális testsúlyomat, el is értem, de engem ez az egész nagyon rossz egészségi állapotba hozott. Kivizsgáltak, nagyon rossza voltak az értékeim.” Egyéb részletekért érdemes megnézni a videót, bődületes életigazságok hangzanak el. 

A Mokka interjúja egyébként azért készült, mert ma hoz másodfokú ítéletet a fővárosi bíróság a 2013-ban tragikusan elhunyt agárdi kisgyermek miatt. Tavaly ezt írtuk az elsőfokú ítéletről: A másfél éves, alig négy és fél kilós agárdi kisgyermek hosszas szenvedés után 2013 áprilisában halt meg, miután összeomlott a keringése. A kisfiúnak szülei gyakorlatilag nem adtak enni, mindenkitől rejtőzködve nevelték egyébként gazdagon felszerelt otthonukban. Amennyiben bebizonyosodik felelősségük a kisgyermek halálában, a rokonok akár 20 évet is kaphatnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top