Sztárok

Hujber Ferenc és Cynthia: pofon, rettegés, ordítozás

Eddig csak sejthettük, ami immár bizonyos: Hujber Ferencéknél nagy a baj. Alig egy hete a felesége, Cynthia már kihívta a rendőrséget, amikor a színész tombolni kezdett.

A Story magazin információi szerint nemcsak a rendőrség, de már a gyámügy is vizsgálódik az ügyben.  

Nehéz megmondani, mióta tart a családi pokol, a rendőrségi források szerint azon a bizonyos estén ordítozástól volt hangos Hujber Feriék otthona, de tettlegességre is sor került, bár testi sértés nem történt. Tölgyesi-Khell Cynthia hívta a férjére a rendőröket, az ő bejelentése alapján kezdték meg a nyomozást. 

Hujber Ferenc nem kívánt nyilatkozni az ügyben, és a meggyötört, lefogyott asszony sem volt beszédes. A szomszédok viszont annál inkább. Nemcsak arról a bizonyos estéről beszéltek, de a család mindennapjairól is. Hujberék gyerekei, a hatéves Noel és a két és fél éves Noa már több durva veszekedésnek is szemtanúja volt, ez vezetett a gyámhivatali vizsgálathoz.

Amióta Hujber a Mokkában emlékezetes kijelentésekkel meglepte az embereket, a helyzet egyre gyorsabban romlik otthon. Hogy meddig tarthat, az kérdés. Az ezzel kapcsolatos részletek a magazinban. 

Hujber Ferenc és Cynthia: pofon, rettegés, ordítozás

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top