Görbe Nóra a férje haláláról: legyőzte a rák

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Bezárkózott, és megpróbálta túlélni a veszteséget Görbe Nóra, aki most először beszél a férje haláláról. A Story magazinnak adott interjú egyfajta terápia a színésznőnek.
2017. 04. 27. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Görbe Nóra 12 éve ment hozzá Dr. Ormos Péterhez, és nemhogy a férje betegségéről, de még a megismerkedésükről, szerelmükről, házasságukról sem mesélt bővebben soha. A Story magazinnal most azért tesz kivételt a színésznő, mert azt állítja: szüksége van erre a kibeszélésre, ez is része a gyógyulásának. 

Férje halála óta, vagyis tavaly augusztus óta a hatvanéves Görbe Nóra megpróbál túlélni. „Most, hogy elment, kikívánkozik belőlem minden. Öröm és szomorúság egyaránt” – kezdte a visszaemlékezést. „Nagyon jó erőben volt, és egészségesen táplálkozott. Mégis legyőzte a rák, mert beteg lett a lelke. Jöttek a gondok: a házra felvett hitel, a hitelcsapda, a megsokszorozódott banki adósság, majd az első felesége halála...”

A betegség különös első jeleiről, a kezelésekről, és arról, hogyan fogyott 25 kilót az életerős férje, hogyan sorvadtak el lassan az izmai és a jó időszakokról, és a magányos gyászról mesélt a magazinnak Görbe Nóra. „Kemény időszakon vagyok túl. Senkinek sem kívánom, hogy hat éven át tehetetlenül kelljen végigasszisztálna a számára legfontosabb ember szenvedését.”

Görbe Nóra a férje haláláról: legyőzte a rák

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus